doorzoek de site  
 
partner bedrijf  
 
Je bent hier: Home :: contract management

Contract management

 
Aan het begin van het project moet het fundament gelegd worden voor een goed project resultaat. Daarna houdt het proces niet op. In de praktijk wordt aan het begin vaak verzuimd de juiste afspraken tussen partijen te maken en moet er gedurende het project worden ingegrepen.
 
Aanpassing van afspraken in het wekelijks overleg, dossier management, het voeren van de juiste correspondentie over disputen, verificatie van de contractafspraken, bewaken en registratie van bouwtijdvertragingen, evaluatie van risico’s en het bijsturen op basis van het risico dossier zijn allemaal taken die naast het project management van essentieel belang zijn voor het behouden van de juiste rechtspositie. Contract management vereist specialistische kennis en ervaring.
 
De consultants van Vijverberg houden zich sinds 1991 bezig met contract management in een voortdurend veranderende markt.
 
De Vijverberg consultants zijn specialisten in het beoordelen van contractcondities, het analyseren van de problemen, wijzigingen in de scope, tijdsvertragingen en belemmeringen in de uitvoering. Zij adviseren opdrachtgevers op het gebied van projectteam communicatie en de project organisatie. De consultants van Vijverberg ondersteunen het projectteam bij het aanpassen van de projectomstandigheden en voeren veelal onderhandelingen met de wederpartij om tot tussentijdse oplossingen te komen.
 
In veel gevallen leidt het adequaat in kaart brengen van alle aspecten tot een positieve oplossing in de onderhandeling. De aanpak van Vijverberg is er op gericht om claims te voorkomen door middel van consequente bewaking van de contractuele verplichtingen en de projectplanning. Vijverberg heeft ervaren gecertificeerde CEDR mediators om een open dialoog tussen alle contract partijen te faciliteren.

Vijverberg Management Consultants
Hofplein 33
3011 AJ Rotterdam

 

E-mail: info@vijverberg.com
Website: www.vijverberg.com
Tel: +31 (0) 88 - 8008650