doorzoek de site  
 
partner bedrijf  
 
Je bent hier: Home ::

DE IDEALE SPARRINGPARTNER

Vijverberg biedt sinds 1991 expertise in Project Controls voor bouw- en constructieprojecten. Vijverberg ondersteunt opdrachtgevers en aannemers bij het realiseren van projecten binnen tijd, budget en in de gewenste kwaliteit.

 

De consultants van Vijverberg zijn specialisten op het gebied van Project Controls: contract management, planning management, risico management, cost control, compliance en informatie management. Vijverberg biedt projectteams en organisaties ondersteuning bij de voorbereiding van aanbestedingen, het opstellen van (EMVI) aanbiedingen, de integrale projectbeheersing tijdens de uitvoering, het voorkomen van claims en waar nodig het opbouwen en onderhandelen van claims.

 

Onze internationale klanten zijn actief in de volgende markten: renewables, buildings, power, oil & gas, process industry, infrastructure, transport & logistics. Daarnaast bieden wij voor advocaten, curatoren en investeerders onafhankelijke expertise rapporten met onderbouwing van budgetoverschrijding en/of bouwtijdverlenging.

 

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 


Vijverberg Management Consultants 
Hofplein 33
3011 AJ Rotterdam

 

E-mail: info@vijverberg.com
Website: www.vijverberg.com
Tel: +31 (0) 88 - 8008650