Ontmoet het team

Het leiderschapsteam van Vijverberg bestaat uit inhoudelijke specialisten. Gezamenlijk zijn zij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de organisatie en het borgen van de kwaliteit van de dienstverlening.

Jouke van der Schors

Managing director

Jouke van der SchorsJouke van der Schors is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Vijverberg. Hij heeft ruime ervaring met contractmanagement en claims. Zo ondersteunt hij opdrachtgevers en aannemers bij de organisatie van projectcontrols, complexe tenderprocedures, het opstellen van claims en het onderhandelen daarbij. Daarnaast verzorgt Jouke trainingen op het gebied van projectbeheersing, contract- en claimmanagement.

Guido Gielen

Director planning & risk management group

Guido GielenAls specialist op het gebied van planning- en risicomanagement, stelt Guido Gielen realistische planningen op voor de uitvoering van complexe projecten. Ook heeft hij zich bekwaamd in het opstellen van Forensic Schedule Analyses. Guido was eindverantwoordelijk voor planning- en risicomanagement van toonaangevende projecten zoals de bouw van een kolencentrale en de aanleg van de Noord/Zuidlijn metroverbinding in Amsterdam. Naast advisering verzorgt hij planning- en risicomanagementtrainingen voor experts.

Jan-Gerd van Senden

Director business development

Jan Gerd van SendenJan-Gerd van Senden is specialist op het gebied van projectmanagement voor multidisciplinaire bouwprojecten. Hij bezit meer dan 25 jaar ervaring in constructieprojecten voor de industrie. Gedurende deze periode bouwde hij ruime kennis op over project recovery en het opstellen en afhandelen van claims. Voordat hij in 2016 toetrad als partner bij Vijverberg bekleedde hij diverse directiefuncties bij internationale ingenieursbureaus en aannemersbedrijven.

Jasper Tiessens

Expert in contractmanagement

Jasper TiessensEen expert op het gebied van contractmanagement voor infrastructuurprojecten is Jasper Tiessens. Van huis uit is hij jurist en zo ligt zijn kracht bij het opstellen van complexe (DBFM) overeenkomsten voor grote infrastructurele werken. Voordat hij in 2017 als associate aansloot bij Vijverberg vervulde hij leidinggevende contractmanagementposities bij toonaangevende projecten. Denk aan de vernieuwing van de snelweg A15 en de aanleg van de Noord/Zuidlijn metroverbinding in Amsterdam.

Neem contact op