Specialist in project controls voor complexe projecten

Multidisciplinaire bouw- en constructieprojecten vragen om professionele project controls. Wij beschikken over de juiste competenties. Het is onze visie dat voor succesvolle projecten alle benodigde competenties binnen het projectteam vertegenwoordigd moeten zijn. Dit geldt zowel voor opdrachtgevers als opdrachtnemers.

Vijverberg biedt de volgende specialistische competenties

  • Contractmanagement
  • Planningsmanagement
  • Risicomanagement
  • Cost engineering & control

Professionals werken met de juiste tools

Naast de juiste mensen is het juiste gereedschap van groot belang. In ons geval houdt dat in dat we werken met tools en templates die de basis voor perfecte projectbeheersing vormen. In onze slimme dashboards zijn tal van werkmethodieken verwerkt voor de verschillende competenties die wij in de afgelopen 25 jaar hebben ontwikkeld. Vijverberg biedt volledige projectbeheersingsteams met eigen werkprocessen. Indien gewenst versterken we uw team ook met individuele specialisten.

Professioneel team nodig?

Hebt u een professioneel team nodig voor uw project controls of individuele specialisten met jarenlange ervaring en specifieke competenties? Vijverberg levert beide oplossingen voor succesvolle bouw- en constructieprojecten.

Neem contact op